s
Door: wilmerkamp
13 November 2010 | Spanje, Madrid
Wat valt er nog meer te schrijven? Madrid is prachtig. heb kunnen crashen bij een vriend die ik eerder ontmoet heb in munchen, en slaap nu bij 2 spaanse finnen die ik eerder in murcia ontmoet heb. het is toch een stuk leuker om bij mensen te overnachten, en zo een beetje te zien hoe mensen echt leven in plaats van in een hostel te zitten en alleen contact te hebben met andere toeristen. MAdrid is lang niet zo toeristisch als barcelona, maar wel erg prachtig. vandaag naar prado museum geweest, maar echt te veel kunst gezien. verder naar real madrid - real murcia geweest. dat was een grote verrassing. huisgenoot had gratis seizoenskaarten, dus das mooi meegenomen. 5-1 gewonnen! Verder naar park geweest, mooi park, en gister heel toeristisch naar een flamencoshow geweest. normaal zijn die 40 euro per show, maar als je goed zoekt kan je een gratis show meepikken. zoveel passie zit er in die dans, echt prachtig. Vooral jij zou het erg leuk vinden, Mam. als je misschien naar sevilla komt, gaan we er ook wel 1 bezoeken. Verder 2 dagtripjes gedaan naar Toledo en Segovia. Allebei 2 middeleeuwse stadjes waar je je even 500 jaar geleden waant. en in segovia staat een enorm aquadact uit de romeinse tijd. Heb mijn ups en mijn downs op mijn reis, maar heb er nu wel zin in om mijn weg te vervolgen maandag naar het regenachtige deel van spanje, het noordwesten.
13 November 2010 - 19:02
Mam:
zat je net te sms sen..ik had al zo n gevoel dat je hier zou antwoorden..Wat fijn dat je het naar je zin hebt en doe die spanjaarden waar je logeert vooral de groeten. Zijn het studenten uit finland?
Wel ander weer he?scheelt zo 10 graden..vanmiddag onze eerst oliebol gehad, kwam bette brengen..en sinterklaas is vandaag aangekomen in harderwijk!
Fijne dagen en die flamenco show lijkt me helemaal super! Heb je nog leuke foto s?
Liefs mama -
13 November 2010 - 20:52
Papa Bert:
dat klinkt weer heel goed vent; wat een dingen maak je mee, veel te zien dus daar fijn. Is Madrid ook modern of toch vooral oud en mooi? Kado gekocht voor david zijn verjaardag,dat gaat ook gewoon door. Morgen speciale jongerendienst.
Kerel, geniet van je vervolg en ik wens je daar nog wel wat zon en droogte. Tot mails. papa -
14 November 2010 - 09:00
Hanne:
weet niet zo goed wat ik nu weer moet schrijven, maar in elk geval een hele dikke zoen.
liefs. -
14 November 2010 - 17:44
Oma Oosterbroek:
Probeer je reis zoveel mogelijk te volgen. Wat zijn er toch veel jonge mensen die de wijde wereld intrekken! Vandaag zondag bad de dominee in de kerk voor 5 jonge kerkleden die over de wijde wereld zwerven. In stilte heb ik jou voor mezelf in gedachten er ook bij gedaan!
Er begint hier in Nederland een sinterklaassfeer te ontstaan. De beste man zie je nu overal verschijnen, behalve in Spanje! Vindt het leuk steeds bericht van je te krijgen.Geniet van je reis er blijven vast wel pepernoten voor je over !