Dublin, Cork
Door: wilmerkamp
19 April 2011 | Ierland, Cork
19 April 2011 - 15:58
Bette:
Klinkt goed, dat burgemeesterverhaal is wel heel bizar. Howht (ofzo) ben ik ook geweest! Is toch een schiereiland? Vond ik ook erg mooi. Geniet van je vrijheid, ben jaloers! Liefs -
19 April 2011 - 16:30
Mama:
Hoi wilmer..leuk weer wat van je te horen!
Hoe is het weer daar? Hier is het zomer! Vandaag zelfs naar zee geweest! Papa en ik deden en dagje keukenhof..met en miljoen anderen..wel erg mooi! De bloemen bloeien dat het een lieve lust is!
Leuk dat je nu in een vriendelijk land bent terechtgekomen..hoe kijken ze tegen de nederlanders aan?
Hier is alles goed..morgen kleuterfeest..moet nog verkleed als iets circusachtigs..
Noe lieve jongen..have fun en good bye..hugs en kisses..mum -
20 April 2011 - 10:37
Bertpa:
Hoi Wilmer, deel van je verhaal kenden we via de gewone mail. Reactie van mij daarop had je al.
Dus wel leuke mensen maar geen mooie hostels. Het regent daar vaak maar dus ook binnen? Heb je in Cork nog wat gezien van Rory Gallagher?
Je gaat toich wel voor de natuur in het zuiden, leukt mij mooi daar. Geniet ervan. Ik ben net gezakt voor laaste motorexamen, shit. Herkende de fouten wel, next time better.
Duik je nog in de muziek in Ierland, vast ook wel leuke optredens daar.
je pa -
21 April 2011 - 21:36
Thijs En Piet,:
Hey
We zullen elkaar vandaag wel niet zijn tegen gekomen. Het is natuurpark is inderdaad prachtig, veel rododendron....
We lopen hier stage:) -
23 April 2011 - 19:36
Dad:
He son,
I wish you a happy and nice Easter. How is Easter in Ireland, a real party or also religieus? Dit you have a good Good Friday. Are their a lot of activities in town?
Dad