Burgos, San Sebastian - Reisverslag uit San Sebastián, Spanje van wilmerkamp - WaarBenJij.nu Burgos, San Sebastian - Reisverslag uit San Sebastián, Spanje van wilmerkamp - WaarBenJij.nu

Burgos, San Sebastian

Door: wilmerkamp

Blijf op de hoogte en volg

20 November 2010 | Spanje, San Sebastián

1 tip voor degene die van plan zijn naar spanje te komen, sla San Sebastian niet over!! Na 2 dagen burgos, wat best interessant was, vooral omdat er een hele mooie kathedraal stond, zoals in elke spaanse plaats, maar toch geweldig leuk, kwam ik gister aan in San Sebastian. Ik maak een beetje een omweg. 3 dagen geleden zat ik nog 100 km van de grens met protugal, en nu kan ik in een half uurtje in frankrijk zijn. Maar ik heb de tijd. Ik zit in een hostel, nog geen 100 meter van het strand. Het strand is echt prachtig, met ruige kustlijnen, en er ligt een prachtig eilandje middenin de baai. Toen liep ik even wat verder, en toen zag ik dat er een stuk uit de weg was geslagen door de golven. Zo hoog kunnen de golven hier komen. Ik had het vorige week al op het nieuws gezien in Madrid, maar ik wist niet dat de govlven zo hoog waren dat het een stuk uit de weg kan slaan. Na een paar dagen alleen spanjaarden gezien te hebben, zit ik nu weer in een hostel met de standaard eurotrippers uit australie, nieuwe zeeland, canada en de vs. Fijn om weer even engels te kunnen praten, Er zit hier zelfs een Nederlander. Gister ook Pinxtos gehad, de baskisch versie van tapas. ZE praten hier ook geen spaans, maar baskisch. Zoals het een echte vakantie betaamt van mij, is ook nu weer mijn ipod stuk gegaan, en zit ik weer is zonder muziek.. tot gauw allemaal.

• 20 November 2010 - 14:18

Papa Bert:

Ha de eerste, vanmiddag nog bericht naar je gestuurd daar staat alles wel ongeveer in. Pech dat je ipod kapot is en dus nu weer de toerist uithangen, geniet ervan. kus papa

• 20 November 2010 - 14:22

Bette:

Klinkt goed! Toen wij naar Zuid Frankrijk reden afgelopen zomer hebben we ook nog aan St. Sebastian zitten denken. Maar was wel weer een heel eind naar huis ;)

Opt werk is het erg druk, de budgetten moeten op voor het eind van het jaar. Dus nu moet er nog van alles aangeschaft en georganiseerd worden om dat voor elkaar te krijgen. Beetje bezuinigen kan voor de provincies is dus niet zo'n slecht idee. Zolang het maar niet op mijn salaris is.
    Verder prima, tjeerd is al de hele dag bezig om een afzuigkap te installeren. Gaat nog niet zo goed geloof ik...

Ik zie je snel lieverd! XXX

• 20 November 2010 - 16:07

Mama:

Wat leuk wilmer om een paar foto's te zien! Even weer een glimp van je opvangen na 4 weken..die jongen en dat meisje zijn dat stel uit finland? Wat superbalen dat je ipod kapot is, maar dat ding maakt natuurlijk ook overuren. En nu..zou die gemaakt kunnen worden?
    Klopt die tempratuur die daar bovenaanstaat 30 graden morgen, das zeker een foutje toch? San sebastian daar waren joost en ine geloof ik ook vande zomer.. zit daar ook niet ergens die wereldtentoostelling? Van een paar jaar terug? Je zit dus gewoon aan de atlantische oceaan nu..geweldig!
    En van hieruit duik je portugal in?
    Hier is alles okee, net even het sinterklaasgeweld in de stad meegemaakt, dat wil je nu niet, geloof me. Vanavond gaan we naar een concert van opa en oma..
    Ik vind die foto's echt super! Gooi er nog maar eens wat op..lieve jongen, have fun..blijf je hier nog lang?
    Kus mama

• 20 November 2010 - 17:52

Jesse:

Heey broer! hoezo is die weg hol? zijn die 2 mensen op de foto je vrienden?
    volgende week davids verjaardag, kom snel weer terug! ga je nog naar frankrijk of portugal dan? of ben je daar al geweest? tot snel!

• 22 November 2010 - 13:59

Hanne:

leuke foto's! Weet je al wanneer je weer naar huis toe komt in december?

liefs